Tiedotus -- Luonto-Liiton Pohjanmaan piirin tiedotus-lista

 

Tietoja listasta Tiedotus

Tiedotus-lista on Polpin yksisuuntainen tiedotuskanava, jolla ilmotetaan pääasiassa Luonto-Liiton Pohjanmaan piirin alueellaan järjestämistä tapahtumista ja muista mielenkiinotisista menoista ja mahdollisuuksista osallistua toimintaan. Lisäksi kerrotaan kiinnostavista valtakunnallisista (pääasiassa Luonto-Liiton) tapahtumista. Viestejä tulee noin 1-4 kpl/kk.

Nähdäksesi listalle aikaisemmin lähetetyt viestit, siirry Tiedotus arkistoon. (Nykyinen arkisto on vain listan jäsenten saatavilla.)

Listan käyttäminen Tiedotus
Postittaaksesi viestin kaikille listan jäsenille, lähetä viesti osoitteeseen tiedotus@polp.fi.

Voit liittyä listalle tai muuttaa asetuksiasi allaolevassa kappaleessa.

Listalle Tiedotus liittyminen

Liity listalle Tiedotus täyttämällä oheinen lomake. Sinulle lähetetään viesti, joka vaatii vahvistuksen, näin estetään muita tarpeettomasti liittämästä sinua listalle. Tämä on piilotettu, joka tarkoittaa, että listan jäsentiedot ovat tarjolla vain listan ylläpitäjälle.

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi.
  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  
Tiedotus Listalle liittyneet
(Liittyneiden lista on vain listan ylläpitäjän saatavilla.)

Syötä ylläpitäjän osoite ja salasana siirtyäksesi listalle:

Ylläpitäjän osoite: Salasana:   

Irtisanoaksesi itsesi postituslistalta Tiedotus, ottaaksesi salasanan muistuttaja, tai vaihtaaksesi liittymisasetuksiasi syötä liittymissähköpostiosoiteesi:

Jos jätät kentä tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


Tiedotus lista tiedotus-owner at polp.fi ylläpitäjänä
Tiedotus ylläpito käyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista polp.fi postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.39
Python Powered GNU's Not Unix